De Valuwe

Smakelijke Praatjesmaker

 

Je hoort het steeds vaker. Goed eten zorgt ervoor dat je langer gezond blijft. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Wat betekent het voor jou? En hoe doe je dat dan, gezond eten? Ben je enthousiast? Bewust? Of interesseert het je niet?

In de komende maanden ontwikkelen studenten van de Helicon opleiding een box met de naam ‘Smakelijke praatjesmaker’. In deze box zit een aantal opdrachten en spellen om samen met jouw buren, brei-vriendinnen of biljartmaatjes te doen. Zo praat je samen over wat gezond en lekker eten voor jullie betekent. Betekent dat bijvoorbeeld dat je geen suiker meer eet, of juist vaker samen met buurtgenoten een diner organiseert. Of misschien ben je daar juist helemaal niet mee bezig. Natuurlijk zit er ook wat lekkers in - want dat praat wat makkelijker - én een paar verrassingen.

De gesprekspartner is leuk om te spelen en je leert je vrienden en buren er beter door kennen. De gesprekspartner speel je met 2, 3 tot 20 mensen. Het enige wat je nodig hebt is een fijne plek waar je met elkaar kunt praten.

Vanaf november vindt je op deze website meer informatie waar je de box kunt afhalen om deze te spelen.

Wil je nu al meer weten of heb je tips? Stuur dan een mail naar Dalila Sayd