Geachte heer, mevrouw,

 

In het centrum van wijk de Valuwe, aan de Robijnlaan, starten Mooiland en Trebben binnenkort met de bouw van 27 appartementen. U krijgt deze brief omdat wij u meer willen vertellen over deze werkzaamheden, de planning en welke overlast dit mogelijk voor u met zich meebrengt.

 

 

Benieuwd naar het nieuwe appartementengebouw?

In MFA De valuwe ligt een aantal boekjes met een afbeelding van het gebouw.

 

Hoe ziet de planning eruit?

November 2019 – December 2019

We starten op 25 november met het plaatsen van de bouwketen. Daarna gaan we verder met het grondwerk en de fundering. De materialen dat we hiervoor nodig hebben zetten we op het bouwterrein.

 

Januari 2019 – Augustus 2020

Als de fundering klaar is, plaatsen we de vloeren en muren. Vanaf dit moment is onze bouwplaats te klein, omdat we met een hijskraan werken.Daarom maken we de bouwplaats groter.

 

Tijdelijke veranderinhgen in het verkeer

Vanaf januari maken wij onze bouwplaats groter. Wij voegen een deel van de Robijnlaan toe aan de bouwplaats. Het andere deel van de Robijnlaan wordt tijdelijk een éénrichtingsweg. Op sommige dagen moeten wij de Robijnlaan helemaal afsluiten. Dat doen wij voor uw en onze veiligheid. Bij deze brief vindt u een tekening van detijdelijke veranderingen in het verkeer en de bouwplaats. Als we de Robijnlaan helemaal afsluiten informeren wij de hulpdiensten hierover.

 

Extra parkeerplaatsen op grasveld bij Vierlandendreef

De parkeerplaats aan de Vierlandendreef en de Robijnlaan kan vanaf januari 2020 tot augustus 2020 niet gebruikt worden. Wij maken een aantal verharde parkeerplaatsen op het grasveld bij de Vierlandendreef.

 

Overlast

Helaas kunnen we niet voorkomen dat u hinder ondervindt van de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij doen ons best dit zoveel mogelijk te beperken. Onze werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur.Trebbe heeft kerstvakantie in week 52 eb week 1 (23 december t/m 3 januari).

 

Denk om de kinderen

Een bouwplaats is alleen een plek voor bouwplaatsmedewerkers. Wij zetten de bouwterreinen af met bouwhekken. Wilt u met name kinderen waarschuwen, om de bouwplaats niet te betreden. Er kunnen altijd onveilige situaties aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden, maar ook buiten de werktijden. Doordat wij in uw wijk bouwen rijdt er meer verkeer door uw wijk. Hou hier rekening mee.

 

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met de wijkconsulent van Mooiland: Betty Vissers. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 - 450 14 14

 

Wij kijken uit naar een prettige bouwperiode samen met u.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Mooiland | Betty Vissers

Trebbe | Ivo Bakula (uitvoerder)