De Valuwe
Publicatiedatum: 07-11-2018

Nieuwe voorzitter Loek Looije

Beste buurtbewoners,

Ik ben Loek Looije, ben 66 jaar en dit jaar gepensioneerd. Ik woon samen met mijn vrouw Ria sinds 2001 in de Valuwe op het Arodaveld.
Ik heb vanaf 1975 gewerkt bij Honig Nijmegen en Heinz Els, de laatste 17 jaar als veiligheidskundige, verantwoordelijk voor het ARBO en milieubeleid.

Omdat ik na mijn pensionering tijd wilde gaan besteden aan vrijwilligerswerk in de wijk ben ik sinds april secretaris van de mfa De Valuwe geworden.
Tijdens gesprekken in de mfa hoorde ik dat de functie van voorzitter van de wijkraad al een tijdje vacant was en dit leek mij een uitdagende functie waarin ik meer voor de wijk kon betekenen.
Ik heb mij voor deze functie opgegeven en 29 oktober ben ik door de wijkraad benoemd als nieuwe voorzitter.

Voor een aantal bewoners uit De Valuwe ben ik bekend, omdat ik tot 1,5 jaar geleden de AED/reanimatie cursussen heb gegeven aan de vrijwilligers van de wijkraad en ik al ruim 35 jaar ehbo en reanimatielessen geef in het land van Cuijk.

De wijkraad heeft de afgelopen jaren veel belangrijk werk verricht, ook met betrekking tot de revitalisering van de wijk.
In 2020 loopt het project revitalisering af. De wijkraad zal zich met meer nieuwe thema’s gaan bezig houden om te zorgen dat de bewoners zicht thuis blijven voelen en (nog meer) verbonden blijven met onze mooie wijk. Daarover meer in de komende kijk op de wijk.

Ik heb er vertrouwen in dat wij samen in de komende jaren de wijk nog mooier kunnen maken en trots kunnen zijn op de wijk De valuwe.

Tot ziens in de wijk

Nieuwe voorzitter Loek Looije